Szülők tájékoztatása -együttműködés

 

Kedves Szülők!

Tájékoztatni szeretnénk Önöket az alábbiakról:

Mint azt Önök is tudják a Budapest Főváros XV. Kerületi Önkormányzata által fenntartott óvodákba járó gyermekek fogadására, elvitelére, és kapcsolattartásra a Szülőkkel, hozzátartozókkal óvodánként külön szabályrendet alakítottak ki a vezetők és helyetteseik.

Ez magába foglalja az Intézményekkel kapcsolatos működési szabályokat, a hiányzások kezelését is.

Minden tagóvodánkban szeptemberben a szülői értekezleteket megtartottuk, ahol a Szülőkkel a helyileg kialakított eljárásrendet megismertettük.

Mint azt az előzetes tájékoztatásból Önök is tudják várhatóan december végéig tart ez a helyzet, de egyelőre úgy tűnik, hogy tovább is folytatódhat.

Nagyon kérjük Önöket a megértő, együttműködő magatartásra, hiszen a teljes kollektíva egyre fáradtabb, de ebben a helyzetben akkor is a gyermekek érdekeit kell néznünk.

Mivel az óvodapedagógusoknak szinte alig van lehetőségük kommunikációra a Szülőkkel

(bár mindkét fél igényelné ) ezért javasoljuk Önöknek, hogyha igény van rá az óvoda vezetésén keresztül kérjenek időpontot személyes fogadó órára a pedagógusokhoz, (és az egészségügyi feltételek betartása mellett személyesen beszélhetnek velük a gyermekükkel kapcsolatos kérdésekről.)

Kérjük Önöket, hogy közösen legyünk türelmesek egymással-egymáshoz, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy a gyermekeket mosolygós óvónénik fogadják, neveljék és mosolygós dajkanénik lássák el.

Türelmüket ezúton is köszönjük!

Vezetőség:

Balla Béláné, Végváriné Kékhegyi Erika, Dobosné Nagy Erzsébet