Szövőgyár utcai Óvoda Gyermekeiért Alapítvány

 

Az Alapítvány neve: Szövőgyár utcai Óvoda Gyermekeiért Alapítvány

Székhely: 1151 Budapest, Szövőgyár u. 24.

Számlaszám: 11715007-20398679

Adószám: 18162895-1-42

Célja: A Szövőgyár utcai óvodába járó gyermekek személyiségének sokoldalú fejlődésének segítés. A tárgyi felszereltség feltételeinek folyamatos fejlesztésével éri el a gyermekek egészségesebb, esztétikusabb környezetben, barátságos légkörben, érzelmi biztonságban tölthessék el a nap nagy részét. Ennek kapcsán további cél az óvoda udvarának fejlesztése, és balesetmentes játékok bővítése. A környezet és a játékok a kreativitásukat fejlesztik, fantáziájukat koruknak megfelelően gazdagítják. Az Alapítvány támogatja a mozgásos programok, valamint az óvoda nevelő és pedagógiai munkáját.

Kuratóriumi tagok:
Tóthné Török Szilvia
Buzáné Magyar Anikó
Pereszlényi Erika

Az elmúlt években az Alapítvány támogatta az óvoda tárgyi felszereltségének javítását: képességfejlesztő játékokkal, vizuális tevékenységhez szükséges eszközökkel, mozgásfejlesztő- és ügyességi játékokkal, a bejárati ajtó korszerűsítésével (a rendszer felújításával), audió eszközökkel, IKT eszközökkel.

Közlemény az adózó rendelkezése szerint a kedvezményezett részére átutalt összeg felhasználásról:
2014. évi beszámolók,
2015. évi beszámolók,
2016. évi beszámolók.

Céljaink a közeljövőben: Az óvoda udvarának EU minősítésnek megfelelő gumitéglával való leburkolása. Ennek előrelátható költsége 4.000.000,- Ft. Ehhez minden támogatást és felajánlást a Szülők részéről szívesen fogadunk, és köszönünk!